hak cipta taufiqshariff photography
aaaa
By: taufiq shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-May-2009 23:04 Email | Share | | Bookmark




Sunday, 10-May-2009 12:44 Email | Share | | Bookmark
umrah




gambar ini tiru james nachtwey



















ALHAMDULILLAH°




the shariff family bersama muthawif yg sangat best!

kepala saya sudah botak!

http://taufiqshariff.com/ || http://www.flickr.com/photos/taufiq/ || http://augenbild.blogspot.com/





Sunday, 26-Apr-2009 04:59 Email | Share | | Bookmark
family portraiture: junn + faizal = baby fatin!!
















tajuk gambar di atas: sila lah upah kami ambil gambar portret lagi!




last saturday faizal omar, sheda and i had a
photoshoot with junn,faizal and their adorable baby fatin in Putrajaya
* thanks to halim april for suggesting my name to junn for the fotoshoot.
it turned out junn was my senior back in boarding school....the world aint that big ehhh??
anyways, it was a great experience shooting this family i must say.
they are really fun people to work with.

tomorrow is monday....
so i have to go iron my shirts now.....
bye bye!!!



2-10 may 09....doakan kami sekeluarge selamat pergi dan kembali

Curently listenin' to :



Sunday, 12-Apr-2009 15:42 Email | Share | | Bookmark
ria dah bertunang! hooray!!!








tqvm fatin & hiasan dunia for pointing out the date error on the pic above!!










...
Kenal cik ria nih masa dia dengan geng aku cik hanafedora datang rumah aku kat jerman thn lepas.
rewind: CLICK SINI UTK GAMBAR MASA VISIT DIORANG KE JERMAN
oleh kerana kami satu frekuensi kepala, kami ngam dalam masa sangat singkat je masa tu.
sabtu lepas dia upah aku ambil gambar dia on her big day.
.congratulations ria & shimi!!!

-hero hong kong-


Currently listening to :

http://taufiqshariff.com/ || http://www.flickr.com/photos/taufiq/ || http://augenbild.blogspot.com/


Thursday, 9-Apr-2009 05:34 Email | Share | | Bookmark
fadul masuk magazine :)



fad manaf masuk JUICE magazine bulan ini
dia kata ada sebut nama saya masa di interview
dia email kat saya keratan JUICEnya
wohhhhhhhh!!!! thank u fad! u the man!!

walaupun aku tak glamer macam hang masuk magazine,
hang sebut nama aku fad....
aku terharu....aku nangesssssssss
hahahaha


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net