hak cipta taufiqshariff photography
aaaa
By: taufiq shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Feb-2008 00:32 Email | Share | | Bookmark
fasching 2008 at Rottenburg am Neckar, germany
























VERSI HITAM PUTIH DISINI : http://augenbild.blogspot.com/


Saturday, 2-Feb-2008 17:38 Email | Share | | Bookmark
dari fail-X

 
 











exam week dah habis, kami berBBQ sambil menonton bola, ARSENAL vs MAN CITY



Friday, 4-Jan-2008 16:44 Email | Share | | Bookmark
malam tahun baru,mercun dan snowball fight

 
 
 
View all 56 photos...




































pada malam tahun baru, kami main mercun ramai ramai
seronok!! bau kabaid, buat aku teringat main mercun masa hari raya kecik2 dulu
masa nak balik tu, snow turun dengan lebat pulak.....bas tak datang, sebab jalan licin kot. Dekat sejam jugak laa tunggu bas
tapi kejap je rasa sejam tu sebab sambil tunggu bas kami main baling baling snowball..... macam budak budak
lepas tu terpaksa laa jalan kaki balik rumah pada suhu bawah 0° C
PADAN MUKA kepada siapa siapa kena baling dengan aku !!! keh keh keh
sampai ada yang main tipu, serang hendap aku kat bilik....abes basah lantai kena snow....
PS : thank you kepada mereka mereka yang wish birthday kat aku
PSS: color oren kat setiap gambar berbeza beza sebab Auto setting untuk white balance kat D70s aku ni biol sikit

----------------------------
A Year in Review : 2007, THE BEST OF TAUFIQSHARIFF PHOTOGRAPHY CLICK HERE



Down with exam fever....pray for my success ok. Thanks!


Tuesday, 1-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
first of january 25 years ago..........


i was born on the 1st of january 25 years ago
happy 25th birthday to me....ALHAMDULILLAH!
and wishing all of you happy new year!
ganz viel glück, erfolg und alles erdenklich gute im neuen jahr!

past new year celebrations and birthdays:
2007 || 2006 || 2005




























the images above are best viewed on slideshow CLICK HERE
A Year in Review
: 2007, THE BEST OF TAUFIQSHARIFF PHOTOGRAPHY


Sunday, 23-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
congratulations! ITS A BOY!!!

 
 
 
View all 25 photos...














harini saya pergi majlis cukur jambul anak sulung SYUK dan HAS
tahun lepas ambil gambar kahwin diorang : GAMBAR KAHWIN
tahun ni turn adam pulak .

SELAMAT HARI RAYA HAJI

----------------------------------

two must see funny baby clips on YOUTUBE :
blood :
http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ
charlie bit me :
http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net