hak cipta taufiqshariff photography
aaaa
By: taufiq shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-May-2008 00:03 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother's Day Ma!!!

 






Thanks for being the world's best mom!
Happy Mother's Day everyone!


Currently Listening to Bonda by M. Nasir

http://taufiqshariff.com/ || http://www.flickr.com/photos/taufiq/ || http://augenbild.blogspot.com/


youtube mother's day
RATU HATI by INNUENDO



----------







my friends and i will be going to Barcelona soon !
this might be my last euro trip before going back to kajang for good this coming august
hope its going to be a really fun trip






Sunday, 27-Apr-2008 14:42 Email | Share | | Bookmark
a perfect day

 
food
glorious food
View all 63 photos...


THE USUAL SUSPECTS
credits to munawir of http://munawwirkhan.fotopages.com/ for the lighting setup















makan makan+MAN united kalah+hiking+superb sunset+photography+syiok!
Currently watching Somethings Missing (live) by John Mayer


http://taufiqshariff.com/ || http://www.flickr.com/photos/taufiq/ || http://augenbild.blogspot.com/

---------------------------------------




ucapan terima kasih kat saudara Oto dari o3 studio sebab buatkan grafik kat atas ni utk aku
sile ke fotopages beliau utk melihat lagi hasil kerjanya yang lain

http://agmnhob.fotopages.com/


Sunday, 20-Apr-2008 23:40 Email | Share | | Bookmark
bbq + ice cream + evening walk + photography

my ikan bakar + air asam :D
hoi!!
 
View all 90 photos...

bbq photobooth 1 (freestyle pose on the bench yo)

THE USUAL SUSPECTS
bbq photobooth 2 (i asked everyone to hold one BBQ item of their choice)










bbq + ice cream + evening walk + photography
BBQ + ICE CREAM = thousands of calories consumed
EVENING WALK + PHOTOGRAPHY = a couple hundred calories burned.....
better than none .... huhu....
Currently listening to Your Ex Lover is DEAD by Stars


PS:(***the trip is not confirmed yet!!***)
i might be going to Monaco and Nice on the 17th till 20th of May. If any of you are interested in having a photoshoot with me i.e outdoor portraits with your friends/ girlfriend/ boyfriend/ family/ spouse, do give me a private message or email me at taufiqshariff[remove.this.square.brackets]@yahoo.com.
(***the trip is not confirmed yet!!***)





Saturday, 19-Apr-2008 21:51 Email | Share | | Bookmark
bebola sepak

 
 
 
View all 17 photos...
.




note : finally a super nice weather...but not enough 'kaki' to play football with.....*sigh*
Currently Watching All we Are (acoustics) by Matt Nathanson






Tuesday, 8-Apr-2008 08:48 Email | Share | | Bookmark
oberhausen+dortmund+some berlin leftover photos

muss
rumah muss
zett
View all 54 photos...

Jipo cakap gambar kat sofa ni macam dalam cerite friends: CLICK SINI






Saki baki gambar BERLIN :
STREETS OF BERLIN RETRO LOOK!


















masa last day kat berlin, aku dengan ima berjaya menghasut jipo ponteng kerja sehari lagi untuk join kitorang pergi ke Dortmund. Kat dortmund tido rumah kawan aku kat sane, Muss name dia. Zett pun ada datang, classmate aku masa kat uitm dulu, sekarang belajar kat Dortmund sama sama dengan Muss. The next day sepatutnye nak pergi ke MovieWorld (theme park) nak main roller coaster, tapi cuaca tak best. Terpaksa cancel dan pergi ke Oberhausen, masuk SeaLife. Kecewa betul tak dapat pergi MOVIE WORLD!! Konon konon Sealife ni terbesar di Germany lah, tapi aku rasa kecik jek. Masa beratur kat luar tu, tetibe pulak ribut salji. Beratur laa kesejukan, sejam dalam snow. Sekali lagi, macam jakun + budak sekolah laaa kami dalam sealife tu tengok ikan ikan macam jenis. Nak ambik gambar punya laa susah, tak boleh pakai flash.
Dah balik semula ke rumah muss, Jipo pun balik laa ke Karlsruhe selepas sronok menjadik remaja rebellious ponteng kerja sehari dengan jayanya. Esoknye Ima demam sebab lama sangat beratur kat sealife sejuk sejuk. Plan kitorang nak balik rumah haritu terpaksa di cancel. Tunggu the next day laa nak balik kononnya, sekali aku pulak demam, terkena jangkitan...chisss!! Last last, rumah mus jadik hospital, jaga orang sakit. Nasib baik ada muss dengan Zett, diorang tolong masak untuk orang orang sakit. hahaha... tu yang plan nak balik rabu, tertangguh sampai jumaat. Sebab rasa best ada orang masakkan. Rilek jee sepanjang minggu. Time sakit tu ada laa jalan2 dortmund sikit sikit, layan sushi (ye saya jakun lagi, 1st time pergi restoren sushi, tatau nak order apa....kampong betul ler) Ikut je ape orang order. Tu pun makan tak abes, sebab time demam takde selera....budak dua orang tu yang settelkan. Pastu beli TSHIRT BORRUSIA DORTMUND, team bola kat sini. Tah bile nak pakai pun taktau, kena tunggu summer laa nak pakai collar tshirt tu.
// Pastu.......abes.......hari jumaat balik semula ke Reutlingen! Hidup kembali normal....

****TAMMAT****








Currently Listening to Nothing Lasts Forever by Maroon5

mit freundlichen grüßen,
taufiqshariff photography
http://taufiqshariff.com/
http://www.flickr.com/photos/taufiq/
http://augenbild.blogspot.com/



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net