hak cipta taufiqshariff photography
aaaa
By: taufiq shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Jul-2008 09:05 Email | Share | Bookmark
hanafedora datang !

jalan jalan reutlingen dulu
 
 
 
onthe way, layan baby...kesian baby tu
panas wooo!!!!
 
 
 
dengan ria & pedo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ria
 
 
 
 
pedo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ria dan lan
 
 
nak masuk bilik semayang
 
 
 
 
 
 
 
 
jom balik!!!!
 

nampak tak castle atas bukit tu?kena jalan kaki sampai kaki bukit tu! pastu naik bas dari situ

group photo

pedo dan saya



co host : encik Lan

pedo = gilerr





orang london = fairuz + ria + hanafedora




assalamulaikum...
entry kali ni gambar gambar kawan saya dari london datang. Nama dia hana'fedora @pedo . Kenal dia ni masa dia buat praktikal kat germany, masa tu dia ada join malaysian student punye event kat jerman ni (i was the official photog for the event), ada entry pasal event tu dalam fotopages ni kat sini : click sini. Masa tu dia still student kat Uniten. Sekarang dia sambung studies kat London pulak. Since dia dah kat london, dia datang laa visit aku kat jerman nih. Last sekali jumpe dia ni pun dua tahun lepas kot, masa tu kebetulan kitorang makan kat tempat sama, boleh pulak dia duduk betul2 kat meja sebelah aku je masa aku tgh makan KFC dengan kawan kawan aku kat KFC SERI KEMBANGAN tu.huhuhu.
9hb julai lepas dia datang dengan dua lagi kawan dia yang best best encik FAIRUZ dengan cik RIA.Since dia datang pun kejap je, pastu tak nak spend banyak2 duit, aku dengan kawan aku Lan pun bawak laa diorang jalan gi visit castle kat Hohenzollern. Tempat ni lebih kurang sejam laa dari rumah aku. Kena naik keretapi pastu naik bas pastu jalan kaki...baru sampai! Tapi part jalan kaki laaa paling tak best sekali. Dah laa panas terik, sesat sesat, dahaga, pastu naik bukit pulak tu. Sampai PEDO pun dah mula nak emo emo... hahaha. Aku pun sama laaa...sambil menyumpah2 panjat bukit tu ''kenapa laaa aku pergi castle ni? kenapa laaa aku gi castle ni? menyesalnya!!! menyesalnyaaaaa!!! Kenapa laa aku ikut idea Lan'' nasib baik on the way masa panjat bukit tu ada teksi lalu, sempat tahan teksi. Kalau tak, kompem aku koma tepi jalan. huhuhu. Masa sesat tu pun nasib baik ada pakcik jerman yang baik hati nak tolong tunjukkan jalan ke castle tu. Bila dah sampai atas, semua orang punya emosi sudah kembali stabil. Baru laa nak gelak2, ambik ambik gambar hahaha. Seronok lerr jugak. Bila balik semula ke Reutlingen, layan makan eskrem Banana Split ramai ramai. Memang syok! Makan aiskrim sampai kenyang! The next day, sepatutnya diorang dah balik semula ke London. Tapi tersilap naik train punya pasal terlepas plak flight. Announcement tukar jadual perjalanan dalam train tu dalam bahasa jerman, malangye diorang tak faham & tak sedar. Terpaksa laa naik flight lain the next day. Kasihannn sungguh. Tapi okla jugak. at least haritu boleh bawak diorang jalan jalan tengok bandar stuttgart & makan makan. Apa apa pun memang best diorang ni datang. Sangat menarik! Thanks for coming...sila laa datang lagi !!

akhir kata, wish u all the best in pursuing your PhD cik Pedo!

More about the trip at hanafedora's blogspot: CLICK HERE


currently listening to VIVA LA VIDA by COLDPLAY


http://taufiqshariff.com/ || http://www.flickr.com/photos/taufiq/ || http://augenbild.blogspot.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net